Välkommen till Classic Boat Meet
Västervik 20-23 juli

Hoppas ni redan har fått information om Classic Boat Meet och bokat in dagarna 20-23 juli i Västervik. Här kommer en påminnelse.

  • Sveriges flotta av klassiska båtar är ett världsunikt kulturarv. Till Classic Boat Meet välkomnar vi klassiska motor-och segelbåtar samt snipor och allmogebåtar. Eskadrar till Västervik kommer att gå både från Stockholm och Karlskrona. Information om anmälan finns på www.classicboatmeet.se.
  • Genom att visa upp några av Sveriges vackraste klassiska båtar vill vi öka intresset för detta världsunika kulturarv.
  • Classic Boat Meet är en mötesplats där du träffar trevliga människor och där vi har roligt tillsammans.
  • Västervik har valts till årets sommarstad de två senaste åren och har mycket att erbjuda.

Alla är välkomna, kommer ni som publik kan ni delta i landarrangemangen eller kanske får möjlighet att följa med på någon båt. Vill man delta i någon av middagarna kan man boka in det på nätet www.classicboatmeet.se. Har man en båt och bara vill delta en dag så är man välkommen kostnadsfritt.

Information finns på www.classicboatmeet.se.

Classic Boat Meet är ett initiativ av MYS i samarbete med SYS, Museiföreningen Sveriges Fritidsbåtar, GYS, Skärgårdskryssarförbundet, Westerviks Segelsällskap, Westerviks Segelsällskap Wikingarna, Smålands Seglarförbund, Riva Clubben, Carlscrona Veteranbåtar, Aquavilla Floating Group, Pampas Marina i Västervik, Västerviks Kommun och Västervik Framåt

Välkommna till Classic Boat Meet
Hans Samuelsson, SSKF